BİRİKİM OKULLARINDA DKAB PROGRAMI

DKAB PROGRAMI

 Din hayatın her alanında ihtiyaç duyulan en temel duygudur.İnsanın ırkı,çevresi,sosyal statüsü,yaşam tarzı ne olursa olsun hayatının temelinde din ihtiyacı vardır.İnsanoğlu her an arayış içindedir, bu arayışı cevaplamak adına İslam dinini yaşamın her alanına yayarak ve her an hissederek yaşanılacak bir din olduğunu Kuran'ın ve sünnetin ışığında göstermeyi amaçlıyoruz. Bizler milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, sanatta, bilimde matematikte ve tıpta çığır açmış önderlerini tanıyan ve Kur-an’ı Kerim’de zikredilen peygamberlerinin hayatlarını bilen ve aynı zamanda içselleştiren nesilleri yetiştirmek niyetindeyiz. Kur-an’ı Kerim’i okurken adaleti, doğruluğu insanlara faydalı olmayı öğrenmelerini sağlayarak hayatımızı şekillendirecek bizi dünya ve ahiret hayatında en üst mertebeye ulaştıracak kuralları Kur-an’ı Kerim’de bulacağını bilen nesiller yetiştirmek en temel hedefimizdir.

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN