BİRİKİM OKULLARI | Youth Academy (Gençlik Akademisi)

Birikim Eğitim Kurumları
Youth Academy (Gençlik Akademisi)
08.06.2021

Growing up with Fairy tales (Masallar ile Yetişmek) konulu Youth Academy etkinliğini lise öğrencilerimizin katılımları ile Zoom platformu üzerinden gerçekleştirdik.

İkinci oturumunu gerçekleştirdiğimiz akademide öğrencilerimiz çalışma grupları oluşturarak Türkiye’nin her bir bölgesini temsil etti. Bu bölgelere ait masal, efsane ve hikâyeler anlatıp kısa gösteriler gerçekleştirerek değerlendirmelerde bulundular. Öğrencilerimiz sunumlarını, konuyla ilgili değerli fikir ve çalışmalarını İngilizce ifade ettiler. Bir yetişkin olsak da hayatımızda masalların her zaman bir yeri ve etkisi olduğunu dinleyicilere hatırlattılar.

Birikim Okulları İngilizce zümremiz tarafından planlanan akademide öğrencilerimiz bu çalışmayla konuşma becerilerini geliştirme imkânı buldu. Özverili çalışmalarından ötürü öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.