EFENDİMİZİN İZİNDE

Mevlid-i Nebi programımızda duygu dolu anlar yaşandı.

“Resulüm şüphesiz ki biz seni güzel ahlak üzerine yarattık” buyurdu. (Kalem Suresi 4.ayet) Hz. Allah güzellerin en güzeli, ahlakın en ahlaklısı, ümmetin Resulü Hz. Muhammet Mustafa’nın kutlu doğumunu ifade eden “Mevlidi Nebi” programıyla bir kez daha kalplerimize nakış nakış dokuduk onun sevgisini. Bu minvalde katılım sağlayarak bizleri onurlandıran kıymetli velilerimize ve katkı sunan çok kıymetli öğretmenlerimize, öğrencilerimize teşekkür ederiz. Resulü bir gün değil her gün anmak ve her anımızda onun sünnetleri ile yaşamak en önemlisi ahiret yurdunda peygamberimize komşu olmak duasıyla.

Turgut Özal Mah. 2161 Cad. No:7 Yenimahalle / Ankara

TEL : 0 (312) 566 60 80(81-82-83-84)

ANKARA BIRIKIM KOLEJI YEMEK MENÜSÜ