Eş Nesneler Etkinliği

Öğrenmeyi soyut halden çıkarıp somutlaştırmak çocuklar için en etkili yollardan biridir. 1.sınıf  öğrencilerimiz  ‘’Eş Nesneler’’  konusunu öğrenip pekiştirmek için ‘’çorabımın eşini buluyorum’’ etkinliğini yaptılar. Etkinlik için farklı oyunlar oynadılar. Bir kısmı kum saati ile süre tutup çorapların eşlerini bulmaya çalışırken,bir kısmı da içi çorap ile dolu olan sepetin içinden çorapların eşlerini bulmaya çalıştılar. Minik öğrenciler için hem eğlenceli hem öğrenmeli bir etkinlik oldu.

İnönü Mah. Bakırköy Bağcılar Cad. 27. Sok. No: 8 Bağcılar

FAX : 0 (212) 634 89 20