BALIKLARIN SIRLI DÜNYASI

Biz Uçan Balonlar anasınıfı olarak hız kesmeden gezilerimize devam ediyoruz.Okuldaki derslerimiz devam ederken öğretmenimizin bizlere öğrettiği 'Deniz Hayvanlarının Dünyası'nı görmeye gitik. Su altı dünyasında çok özel gözlemler yaptık. Resimlerde gördüğümüz köpek balıkları, vatoz, ahtapot, deniz kaplumbağaları ve daha nicelerini yakından inceleme fırsatı bulduk. Işıl ışıl parlayan akvaryumun sırlarla dolu dünyasından gözlerimizi alamadık.Tabiki fotoğraflar çekilmeyi de ihmal etmedik.

İnönü Mah. Bakırköy Bağcılar Cad. 27. Sok. No: 8 Bağcılar

FAX : 0 (212) 634 89 20