KAYIP BALIK DORİ

Ailesini kaybeden daha sonrada aramaya başlayan Dori ‘nin muhteşem hikayesi...

Bir yandan okula alışmaya çalışırken diğer yandan da eğlenceli gezilere giderek okula olan uyum sürecini hızlandırmasına katkı sağlayan gezilerin heyecanıyla okul daha da güzel

Annesinin yanından ayrılmaması gerektiğini ve tanımadığı kişilere inanıp gitmemesi gerektiğini öğrenen anasınıfı öğrencilerimiz Kayıp Balık Dori filmiyle bunu pekiştirmiş oldular. Arkadaşlarıyla gidilen sinemanın zevki ve mısır keyfiyle birlikte mutlu bir şekilde okula dönen minikler bunu tekrarlamak istediklerini ifade ettiler.

İnönü Mah. Bakırköy Bağcılar Cad. 27. Sok. No: 8 Bağcılar

FAX : 0 (212) 634 89 20