İrade Eğitimimiz

'İnsan zekası ve bilgisiyle değil ancak iradesi ile insandır' der Ali Fuad Başgil ve 'İrade, yalnızca insanı diğer canlılardan değil diğer insanlardan da ayıran bir ruh kuvvetidiri' ekler.

Bizler de bu düsturla hareket ederek velilerimize yönelik bir İrade Eğitimi semineri düzenledik.

İrade Eğitimi'nin erken yaşta kazandırılması gerektiğini ve kendimizde olmayan iradeyi çocuklarımıza da vermeyeceğimiz bilincini ailelerimize vermeye çalışan Tuğba Akbey İnan Hanımefendi'ye ve seminerimize yoğun talep gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

İnönü Mah. Bakırköy Bağcılar Cad. 27. Sok. No: 8 Bağcılar

FAX : 0 (212) 634 89 20