ŞİİR OKUMA YARIŞMASI

Şiir duygudur. Şiir anlatmaktır, anlamaktır. Şiir sonsuzluğa giden bir yoldur. Bu yolda Bağcılar Birikim Koleji olarak bir adım daha attık.

Haftalardır öğrencilerimizin büyük bir özveri ile çalışıp hazırlandıkları şiir yarışmamızı bugün gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz kendilerine verilen farklı temalı şiirleri getirdikleri fon müzikleri eşliğinde sahnede seslendirdiler.

Yarışmanın sonunda jüri üyelerinin verdiği puanlar neticesinde ; birinci 7/A sınıfından Gülten Zeynep TÜZ, ikinci 7/A sınıfından Serra Sude ATAY, üçüncü 6/A sınıfından Firdevs Betül YILDIRIM oldu.

İnönü Mah. Bakırköy Bağcılar Cad. 27. Sok. No: 8 Bağcılar

FAX : 0 (212) 634 89 20