21. Dönem Öğretmen Akademisi İzmir Programımız Başladı

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​İlmin beslendiği pek çok kaynak var. Bu kaynakları keşfederek öğrenmek ve bildiklerini çevresindekilere de anlatmanın hazzını ve heyecanını duymak isteyen tüm öğretmen adaylarımızı Öğretmen Akademisi programımıza davet ettik.

Yaşadığımız yüzyıl, dünya tarihinde görülmemiş bir sosyal kültürel ve teknolojik değişime ve yoğun bir karmaşaya sahne oldu. Aynı değişim kavramlar ve kelimelere de yansıdı. Batı kültürünün ezici üstünlüğü felsefemize, kelimelerimize, düşünme ve yaşam biçimimize sirayet etti. Aynı karmaşa, ailemize, çocuklarımıza yansıdı. Böylece geçmiş Yüzyıl’ın çocukları olarak, geleceğin yetişkinleri olacak yaşadığımız Yüzyıl’ın çocuklarına yetemez olduk. Güncel hayatta ailemizle, çocuklarımızla, eşimizle kaliteli ve huzurlu bir hayatı ikame ettirmekte zorlanır olduk.  Gayemiz, bu karmaşaya bir nebzede olsa ışık tutabilmek, çözümlerini birlikte konuşabilmek.

Bu amaçlarla başladığımız 21. Dönem Öğretmen Akademisi İzmir Programımız çok değerli katılımcılarımızın sunumu ile başladı.

“Birikimli Öğretmen Modeli” isimli eğitimiyle Birikim Okulları Eğitim Koordinatörü Salih Eren,“Bireyden İnsana Eğitim ve Hayat Denge Modeli” isimli eğitimiyle Birikim Okulları Genel Müdürü Yusuf Yalçın, “Birikim Dijital İletişim Sistemi” isimli eğitimi ile Birikim Okulları Bilgi İşlem Müdürü Özkan Tekin,  katılımcı öğretmenlerimizle bir araya geldiler. Eğitimlerimiz ilgi ile takip edildi ve beğeni topladı. Eğitimcilerimize değerli katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz.

Verimli bir eğitim döneminin ardından Öğretmen Akademisi katılımcıları okullarımızda staj yapma imkanı bulacaklar. Öğretmen Akademisi Programımız 18 Mart Cumartesi günü sona erecektir.

6172 Sk. No:12 A-K Bornova / İZMİR

EGE BIRIKIM KOLEJI YEMEK MENÜSÜ