'15 Temmuz Darbe Günü' Konulu Konferansımızı Gerçekleştirdik

Bornova Birikim Okulu konferans salanunda  düzenlenen Gazi Üzeyir CİVAN bey’in konuşmacı olarak katıldığı ’15 Temmuz Darbe Günü’ konulu konferansına katılım yoğundu

Konferansa İl Milli Eğitim Müdürü  Ömer YAHŞİ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı; Harun Yazar, Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürü  Kadir KADIOĞLU, Siyasi Parti İl  Başkanları, AGD İzmir İl Başkanı Fatih YILMAZ, STK temsilcileri, okul öğrencileri ve veliler katıldı.

Kampüs Müdürü Sabit KILIÇ’ın açılış konuşması, akabinde de İl Milli Eğitim Müdürü Ömer YAHŞİ’nin konuşmaları salonu çok etkiledi ve salonda duygu dolu anlar yaşandı.

Yoğun bir alkışla kürsüye çağrılan Gazi Üzeyir CİVAN, 15 Temmuz Darbe Günü’nde hainlerin milleti, milletin silahıyla vurduğuna ve milletinin nasıl cesur, yılmaz bir millet olduğuna  şahit olunduğunu belirtti. Üzeyir Civan gözyaşlarının tutulamadığı anlarda şu sözlerle konferansa damgasını vurdu: ‘’Kolumu kaybetmiş olabilirim fakat vatanımızı kazandık’’ Asımın nesliyiz , iman dolu göğsümüzü siper ederiz bin tankın önüne’’  Sık sık alkışlarla kesilen konuşmalar, milli iradesinin yoğun bir şekilde hissedildiği konferansta Üzeyir CİVAN’a Kuran-ı Kerim ve bayrak takdim edildi. Konferans  Allah yolunda öldürülenlere ‘ölüler’ demeyiniz. Bilâkis onlar diridirler, lâkin siz anlayamazsınız.” (Bakara, 154) Ayet-i Kerime ile sona erdi.

6172 Sk. No:12 A-K Bornova / İZMİR

EGE BIRIKIM KOLEJI YEMEK MENÜSÜ