Masal Saati “Uzun Uzun Uzun Boyunlu Zürafa”

Bu ayki masal saatimize boynu uzun zürafa misafir oldu. Masallar diyarındaki yolculuğumuz, şaşkın zürafamızın uykusunda gökyüzündeki yıldızlara çarpmasıyla başladı. Bu minik yıldızlar, bizleri denizlerden ovalara güzel bir yolculuğa çıkardı. Ve masalımız her masalda olduğu gibi, yüreklerimizde kocaman bir tebessüm bırakarak sona erdi.

Miniklerimiz masal saatinin sonunda kendi zürafalarını yaparak bu güzel etkinliği tamamlamış oldular.

Etiketler:  Masal saati, zürafa

Güneşli Merkez Mah. Üsküp Cad. No:111 Bağcılar