Futsal Turnuvası

Pehlivan Spor Kulübü olarak okul içerisinde düzenlemiş olduğumuz futsal turnuvamızı tamladık. 7 ve 8. sınıflar arasında yapılan futbol turnuvasında 8-D sınıfımız şampiyon olmuştur. 5 ve 6. sınıflar arasında yapılan futbol turnuvasında ise 6-D sınıfımız şampiyon olmuştur. Şampiyon olan sınıflarımızı tebrik ederiz. Maçlarda göstermiş oldukları duruş, spor ahlakı ve başarma arzularından dolayı tüm öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Etiketler:  futsal, spor

Güneşli Merkez Mah. Üsküp Cad. No:111 Bağcılar