Öğrencilerimizin Vücut Analizlerini Yaptık

Birikim Okulları olarak öğrencilerimizin akademik, sosyal ve manevi gelişimlerinin yanında fiziksel gelişimlerini de önemsiyoruz.

Sağlıklı beslenme, sağlıklı çocukluk; sağlıklı çocukluk ise sağlıklı yetişkinlik düsturundan hareketle İlkokul 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerimizin vücut analizleri/ölçümleri Beslenme Danışmanımız Dyt.Merve BAŞYİĞİT tarafından gerçekleştirilmiştir.  Analiz sonuçları velilerimizle rapor hâlinde paylaşılacaktır.

Etiketler:  Beslenme

Güneşli Merkez Mah. Üsküp Cad. No:111 Bağcılar