Dünya Sigarayı Bırakma Günü Etknliği

Özel Pendik Birikim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Dünya Sigarayı Bırakma Günü nedeniyle Sağlık Zümresi Öğretmenleri danışmanlığında öğrenci işbirliğiyle  “sigaranın zararları ve sigarayı bırakma” konulu pano yapıldı, görsel farkındalık oluşturuldu.

Öğretmenimiz Meral Pehlivan tarafından öğrencilerimize” sigaranın zararları ve sigarayı bırakma” konulu seminer verilerek görsel,işitsel,bilişsel farkındalık oluşturuldu.

Öğrencilerimiz tarafından oluşturulan bir grupla pankartlar hazırlandı ve işletme beceri eğitimleri sırasında vatandaşlara yönelik farkındalık oluşturuldu. Hastanelerdeki Sigara Bırakma Poliklinikleri hakkında bilgi verildi.

Bahçelievler Mah. E-5 Yanyol Caddesi No:12 Pendik/İstanbul

PENDIK BIRIKIM ANADOLU SAĞLıK MESLEK LISESI YEMEK MENÜSÜ