Kudüs Onurumuzdur

Kudüs’ü savunmak, gerçek bağımsızlığı savunmaktır diyordu şair. Müslümanların da kalbi bu günlerde Kudüs için atıyor. Kudüs’ü bizim için önemli kılan birçok sebep vardır. Kudüs ilk kıblemizdir, Kudüs Miraç’tır. Kudüs bizim için Tolunoğulları, Kudüs bizim için Akşitler, Kudüs bizim için Fatımiler, Kudüs bizim Eyyübiler ve Selahattin Eyyübî, Kudüs bizim için Memlükler, Kudüs bizim için Yavuz Sultan Selim, Kudüs bizim için Sinan Paşa’dır.

Bizim için dinî ve tarihî önemi çok yüksek olan mübarek şehir bu günlerde keyfî uygulamalar, sorgusuz sualsiz ve etik olmayan davranışlarla İsrail’e başkent yapılmak isteniyor. Aynı şehirde yaşayan Filistin halkının ve dünya üzerinde yaşayan milyonlarca Müslüman’ın hakları da bu davranışla göz ardı edilmektedir. Bu süreçte insan hak ve hürriyetlerinin apaçık şekilde ihlal edildiği dünya kamuoyu tarafından takip edilmektedir.

Birikim Okulları olarak biz de ilk kıblemiz olan Kudüs’ü savunmak, Müslümanlara yapılan gayrı hukuki uygulamaya karşı tepki göstermek, Filistin halkının da yanında durmak, İslam âleminin uyanışında bir vesile olmak amacıyla siyah giyiyor

Bahçelievler Mah. E-5 Yanyol Caddesi No:12 Pendik/İstanbul

PENDIK BIRIKIM ANADOLU SAĞLıK MESLEK LISESI YEMEK MENÜSÜ