Kurumsal Ziyaret

Pendik Kaymakamı Sayın İlhan ÜNSAL Beyefendi ve Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Aytekin YILMAZ Beyefendi okulumuza ziyarette bulundular.
Öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Kaymakam ve Milli Eğitim Müdürümüze okul müdürlerimiz Gökhan AKDENİZ ve Rasim KARAGÜL tarafından okulumuz ile ilgili brifing verilerek bilgilendirme yapıldı. Sohbetin ardından görsel sanatlar sergisini gezen misafirlerimize öğrenciler tarafından kendi çalışmalarından birer tablo hediye edildi. Bu güzel ziyaretten dolayı Sayın Kaymakamımıza ve Milli Eğitim Müdürümüze tesekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Bahçelievler Mah. E-5 Yanyol Caddesi No:12 Pendik/İstanbul

PENDIK BIRIKIM ANADOLU SAĞLıK MESLEK LISESI YEMEK MENÜSÜ