Tuzla Kampımız

Öğrencilerimizin manevi gelişimini desteklemek aynı zamanda sınav öncesi motivasyonunu artırmak amacıyla okulumuzun kız öğrencileriyle birlikte Sehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampına gezi düzenlenmiştir. Kandil akşamında kuran okunmuş,toplu namaz kılınmış ve akabinde sohbet yapılmıştır. Bunun yanısıra eğlence amaçlı paintbol, okçuluk ve macera parkurlarında etkinlikler yapılarak öğrencilerimizin eğlenmesi sağlanmıştır. Kampı düzenleyen gezi kulübü ve DKAB zümresi öğretmenlerimize ayrıca geziye katılarak destek olan bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Etiketler:  Doğa,Kamp,Hayat,Yaşam

Bahçelievler Mah. E-5 Yanyol Caddesi No:12 Pendik/İstanbul