TELİF HAKKI VE PATENT ALIMLARININ ÜCRETSİZ OLMASI

Fikir ve icatların hayata geçirilmesi için telif hakkı ve patentin alınmasında birçok güçlük ve maddi zorluklar yaşanmaktadır. Bu  durum fikir ve icatların hayata geçirilmeden atıl olarak kalmasına neden olmaktadır.

Daha çok düşünen bireyler, düşüncelerini özgür bir şekilde, maliyet gerekmeden eyleme geçiren gençler, katılımcı gençler, ekonomide gelişme amacıyla, öğrencimiz Furkan Karaaslan, Öğretmenimiz Fatma Karakoç danışmanlığında “PATENT VE TELİF HAKKININ ÜCRETSİZ OLARAK VERİLMESİ” ile ilgili projesiyle 15 Nisan 2016 tarihinde Üsküdar Üniversitesi fikir festivali proje yarışmasına katılmıştır.

Bu fikir projesi ile öğrencimiz, hem ekonomiye katılım hem de en küçük fikirlerin bile değerlendirilmesine katkı sağlamaya çalışmıştır. En küçük fikrin, insanlığa en büyük hizmeti vermeyeceğini bilemeyiz, diyen öğrencimize başarılar diliyoruz.

Bahçelievler Mah. E-5 Yanyol Caddesi No:12 Pendik/İstanbul

PENDIK BIRIKIM ANADOLU SAĞLıK MESLEK LISESI YEMEK MENÜSÜ