TÜM HEMŞİRELERİN HEMŞİRELİK HAFTASI KUTLU OLSUN

Gel Hemşire Daha doğarken yanımda olan, Bana 'Aramıza hoşgeldin'diyen, Beni annemin kucağına veren, Sen değil miydin? hemşire. Bak yine iğnesini yaptırmaya yaşlı teyze gelmiş, Amcanın pansumanı değişecekmiş, Ne güzel bir çocuk Dünya'ya gelmiş, Gitte bir bak hemşire. Ameliyathanede hasta yatıyor, Yakınları dışarıda umutla bekliyor, Bak onun kardeşi ağlıyor, Çık da bilgi ver hemşire. Dahiliye servisinde işler yoğunmuş, Hastalar ve yakınları beklemekten sıkılmış, Doktor Bey,vizit gezmekten yorulmuş, Koşta yetiş hemşire. Çocuğun kanı değişmesi gerekiyor, Ateşi yükseliyor, tansiyonu düşüyor, Annesi telaşla seni arıyor, Acele et doktoru çağır hemşire. Hep bir ekip içinde çalışan, Doğruluk, şefkat ve adaletle yaklaşan, Hastalara hep güler yüzle davranan, Onlara kızma hemşire. Yine bir trafik kazası olmuş, 2 ölü,1'i ağır 3 yaralı varmış, Yaralılar kan kaybetmeye başlamış, Gel de yaraları sar hemşire..

Gel de sar hemşire   ...

Bahçelievler Mah. E-5 Yanyol Caddesi No:12 Pendik/İstanbul