Pendik Bilim ,Kültür, Sanat Şenliği

Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Pendik Belediyesi işbirliği ile 11-12 Mayıs 2016 Tarihleri arasında düzenlenen “Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Tanıtım Fuarı” nda, İlçedeki bütün resmi ve Özel Anadolu Mesleki ve Teknik liseler, Mesleki bölümlerini,  kendilerine ayrılan stantlarda fuara gelen Pendikli veliler ve orta okul 8.sınıf öğrencilerine tanıtımda bulundular.

Okulumuz öğrencilerimizden Emirhan POLAT ve Suna AYMAZ , Meslek öğretmeni Fatma KARAKOÇ ile Okulumuz bölümlerini projeksiyonla sunum yaparak ve broşürlerle de destekleyerek , stanta gelen veli ve öğrencilere bölümlerimiz  hakkında bilgilendirme yapmışlardır.

Orta öğretim 8. Sınıf öğrencilerinde mesleki ve teknik Anadolu liseleri hakkında farkındalık oluşturulurken, öğrencilerimizde sosyal çalışmalarda deneyim kazanmışlardır.

Mesleki ve Teknik Anadlu Liseleri  Tanıtım Fuarında, stantımıza gelen İlçe Milli eğitim müdürümüz ………  okulumuz hakkında öğrenci ve öğretmenimizden bilgi almış ve başarı dileklerinde bulunmuştur.

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerimize, İki gün süren “Mesleki ve Teknik Anadolu liseleri Tanıtım Fuarı”nda, kurumumuzu temsil etmelerinden dolayı teşekkür ederiz.

Bahçelievler Mah. E-5 Yanyol Caddesi No:12 Pendik/İstanbul

PENDIK BIRIKIM ANADOLU SAĞLıK MESLEK LISESI YEMEK MENÜSÜ