Etiyopya’ dan Misafirlerimiz Geldi

Etiyopya’nın Harar şehrinden Okul Müdürümüz Sayın Rasim KARAGÜL’ ün misafiri olarak gelen DRA İnsani Yardım Derneği Genel Başkanı Sayın Hasan Abdunnasır ALİ ve tercümanı Sayın Abdurrahim Negawa MUHAMMED öğrencilerimizle karşılıklı sohbet ettiler. Okul Müdürümüz Sayın Rasim KARAGÜL’ ün açılış konuşmasında misafirlerimizi tanıtması ve onlar hakkında kısa bilgiler vermesiyle başlayan konuşma misafirlerimizin öğrencilerimizle yaptığı karşılıklı sohbet ile devam etti. Misafirlerimizin iki ülke arasındaki dostluğun eskilere dayandığını anlattığı konuşmada, geçmişte büyüklerimizin İnsanlık ve Müslümanlık adına yaptığı iyiliklerden ve güzelliklerden bahsedilerek günümüzde de bunu devam ettirmenin sorumluluğunun da bizlerde olduğu bir kez daha hatırlatıldı. Çok keyifli geçen bu sohbet iki ülke arasında ki bağların daha da güçlenmesine sebep oldu.

Bahçelievler Mah. E-5 Yanyol Caddesi No:12 Pendik/İstanbul

PENDIK BIRIKIM KOLEJI YEMEK MENÜSÜ