İstiklal Marşı Yarışması

Düşman işgaliyle karşı karşıya kaldığımız o zor günlerde milli mücadele ruhuyla savaştık ve başarılı olduk. Bu başarıyı Mehmet Akif Ersoy kalplere heyecan ve kuvvet veren “İstiklal Marşı” ile anlatır.  Biz de o günleri unutmamak adına Mustafa KUTLU Edebiyat Kulübü olarak “İstiklal Marşı Okuma Yarışması” düzenledik. Ortaokul kademesiyle düzenlediğimiz yarışmaya katılan öğrencilerimiz arasından Melek Nur GÖKTAŞ yarışmamızın birincisi oldu.

Bahçelievler Mah. E-5 Yanyol Caddesi No:12 Pendik/İstanbul

PENDIK BIRIKIM KOLEJI YEMEK MENÜSÜ