Mimar Sinan Cami Etkinliği

Sancaktepe Birikim Okulu Anasınıfı öğrencileri olarak Manevi Eğitim dersi etkinliği olarak Ataşehir Mimar Sinan Camiini ziyaret ettik. “Camilerde gülüşen çocuk sesleri  yoksa o neslin geleceğinden korkun” sözüne binaen camide koştuk oynadık . İbrahim SİVRİ hocamızın imamlığında 2 rekat  namaz kıldık. Ve minik hediyelerinden aldık. Biz bu evlatlarımızdan ümit varız. Rabbim her birini şuurlu,  ilimli, irfanlı gençler olmayı nasip etsin.

Allah’ım Mirac’ın meyvelerinden olan namazı bize sevdir, nesillerimize sevdir, Allah’ım bizi ve zürriyetimizi namaz kılanlardan eyle (Amin)

Kemal Türkler Mah. Akçınar Sok. No: 2 Sancaktepe - İstanbul

SANCAKTEPE BIRIKIM KOLEJI YEMEK MENÜSÜ