Kızılay

Öğretmenim dedi ki; Kızılay bir yardım kurumuymuş. Savaş, deprem, sel baskını, yangın, salgın hastalık gibi felakete uğrayanlara yardım edermiş. Öğretmenimizle birlikte Kızılay kılavuzu hazırladık ve sınıfımızda minderlerden enkaz oluşturduk. Enkazdan yaralıları kurtardık. İlk müdahaleyi yaptık ve hemen ambulansa bindirdik. Hastaneye vardığımızda doktorlar ameliyat için bekliyorlardı. Yaralıları iyileştirdik ve evleri yıkılanları, öğretmenimizle birlikte hazırladığımız Kızılay çadırına yerleştirdik. Görevimizi başarıyla tamamlamış olduk.

Kemal Türkler Mah. Akçınar Sok. No: 2 Sancaktepe - İstanbul

SANCAKTEPE BIRIKIM KOLEJI YEMEK MENÜSÜ