Renkli Tuvallerim

Sanat çalışmalarının erken çocukluk dönemindeki önemi çok büyüktür, sanat malzemeleri ve çalışmaları, sağlıklı duygular ve zekayı geliştirmek için pek çok yol sunar. Biz çocuklarda varolan istek ve beceriyi ortaya çıkarmak üzere davrandığımız da çocuklar bunu tüm hayatlarına taşırlar. Buna inanarak tüm ilkokul kademelerimizde siyah olan tuvaletimizi renklendirdik. Bu etkinlik sırasında hem eğlendik, hemde yaptığımız çizimlerle kendimize olan güven ve değeri geliştirdik.

Kemal Türkler Mah. Akçınar Sok. No: 2 Sancaktepe - İstanbul

SANCAKTEPE BIRIKIM KOLEJI YEMEK MENÜSÜ