24. DÖNEM ÖĞRETMEN AKADEMİSİ PROGRAMI

24. Dönem Öğretmen Akademisi Programı

Programın Amacı

Ülkemizin eğitim kalitesinin artması için birçok farklı çalışmanın altına imza atan Birikim Okulları, alan bilgisine sahip, pedagojik yeterliliği olan, öğretmenliği bir meslek olarak değil, hayat tarzı olarak benimsemiş öğretmenler yetiştirme hedefinden hiç bir zaman vazgeçmedi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da ilgili fakültelerin 4. Sınıflarında okuyan, yeni mezun olmuş öğretmen adayları ile halihazırda öğretmenlik mesleğini icra eden öğretmenlerin, öğretmenlik şuuruna ve Birikim Okulları öğretmeninin sahip olduğu nitelik ve donanımlarına sahip olmalarını sağlamak, onların özel anaokulları, ilkokullar, ortaokullar ve liselerde çalışabilmelerine katkı sağlayacak öğretmenlik tecrübesi kazanmaları amacıyla Öğretmen Akademisi Programı'nı başlatıyor.

Program Detayları

• Öğretmen Akademisi Programı Seminer ve Staj aşamalarından oluşmaktadır.

• Seminerler Ankara’da Birikim Okulları Batıkent Kampüsü’nde 8 Aralık 2018 tarihinde başlayacak ve peş peşe süren 6 haftadan oluşacaktır.

• Seminerler 10.00-13.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

• Seminerleri tamamlayan adaylar Mart-Nisan-Mayıs aylarında toplamda 12 hafta süren Staj uygulamasına dâhil edilecektir.

• Stajlar katılımcıların belirleyeceği haftanın bir günü okulumuzda gerçekleştirilecektir.

• Program sonunda programa katılan adaylara Birikim Okulları’nda işe alımda öncelik hakkı tanınacaktır.

Seminer Başlıkları

• BİRİKİMLİ ÖĞRETMEN MODELİ

• BİREYDEN İNSANA EĞİTİM ve HAYAT DENGE MODELİ (FITRAT'TAN UMRAN'A)

• BİRİKİM DİJİTAL İLETİŞİM SİSTEMİ

• WEB 2.00 EĞİTİM UYGULAMALARI

• HIZLI OKUMA TEKNİKLERİ

• NEBEVİ EĞİTİM MODELİ

• ADANMIŞ ÖĞRETMEN

• 21. YY. DÜŞÜNCE GELENEĞİMİZİN ÖNCÜLERİ

• AİLE-OKUL ve ÇOCUK ÜÇGENİNDE EĞİTİM

• EĞİTİM ÖĞRETİM SÜREÇLERİNDE ÖZEL ÇOCUKLAR

• ETKİLİ SINIF YÖNETİMİ

• ADAB-I MUAŞERET ve KİŞİLİK GELİŞİMİ

• ÇALIŞTAYLAR

Ücret ve Sertifika Bilgisi

Programımız ücretlidir.

Teorik ve Uygulamalı dersler ile çalıştayların tamamı için 300 TL ücret tahsil edilir.
Program sonunda katılımcılara Teorik ve Uygulamalı Eğitime Katılım Sertifikası ile tüm lisanslar, diplomalar, eğitim sertifikaları, mesleki yeterlilik belgeleri, üyelik gibi donanımlarınızı tek kartla tüm dünyada doğrulamasını “çevirimiçi (online)” sağlayabileceğiniz, Elektronik Sertifika ve Akıllı Kimlik Kartı olarak yanınızda taşıyabileceğiniz diplomacard verilir.
Diploma Kart hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Programa Başvuru

Programa başvurmak için aşağıdaki linke tıklayarak formu doldurmanız gerekmektedir. Adaylar önce başvuru bilgileri üzerinden incelenecek, daha sonra ise belirlenen branş kontenjanına göre yüz yüze görüşmeye davet edilecektir. Yapılan görüşmeler neticesinde adaylar programa dahil edilecektir.

Başvuru süresi sona ermiştir. İlginiz için Teşekkür Ederiz.

Son Başvuru Tarihi

Programa son başvuru tarihi 10 Kasım 2018 Cumartesi günüdür.