DİPLOMA KART

Birikim Okulları Akreditasyon Kartı

Akreditasyon Kartı Veren İlk ve Tek Okul

  Birikim ailesi olarak özel okullar arasında ilk uygulama yapacak kurum olma özelliğini sizlerle paylaşmak istedik. Şu an yaygınlaşma sürecinde olup Türkiye genelinde ilk akredite olan özel okul kurumumuz olmuştur.

  Birikim Okulları olarak günümüz ihtiyaçlarına yönelik ortaya çıkan ve cardcert akreditasyon tarafından tüm dünyada şimdiki kağıt sertifika a ve eğitim belgelerinin yerini tutacak olan ''Elektronik Sertifika ve Akıllı Kimlik Kartı'' uygulaması başladığından dolayı, eğitimlerimizdeki standardı yükseltmek kapsamında; cardcert akreditasyona ait ISCC 15290:2014 cardcert Management Systems standarda ilişkin genel şartlara ve yönetim sistemine sahip olması nedeni ile CARDCERT AKREDİTASYON tarafından belgelendirilmiştir.

  Detaylı Bilgi Almak için Tıklayın

Akreditasyon Kartı Nedir?

  Kanunla korunmuş haklara sahip olan uygulama ilerleyen yıllarda zaruri olarak zorunlu hale gelmiş olacaktır. Uluslararası akreditasyon kurumu tarafından gerekli şartları sağlayan kurumlar akredite edilmekte ve verilen diplomalar, sertifikalar bu sistemler üzerinden elektronik olarak saklanmakta ve dünya genelinde şu an 165 ülkede geçerliliğe sahip bir kart verilmektedir. Böylece kişi yanında diploma ve sertifikalarını taşımak yerine kartını taşıması yeterli olmaktadır. Öğrenci ve Öğretmenlerimize sunacağımız diploma kartın yanında çalışanlarımızın belgelerini muhafaza edecek cardcert (sertifika ve diplomalar işlenmekte) kapsamımız dahilindedir. Müracaat edilen kişilere kartlar kredi kartı standardında ve gizliliğinde ve kişiye özel zarf ile gönderilmektedir. Kart sahibi olurken verilen diploma ve sertifikalar işlenmiş olarak gelmekte, sonradan alınan belge ve sertifikalar ise kurumumuz tarafından işlenebilmektedir. Yakında tüm seviyelerde (üniversite öncesi ve üniversiteler) elektronik diploma uygulamasına adapte olacaktır.

  Elektronik Sertifika ve Akıllı Kimlik Kartı ile tüm lisanslar, diplomalar, eğitim sertifikaları, mesleki yeterlilik belgeleri, üyelik gibi donanımlarınızı tek kartla tüm dünyada doğrulamasını “çevirimiçi (online)” sağlayarak, Elektronik Sertifika ve Akıllı Kimlik Kartı olarak yanınızda taşıyıp kullanabileceksiniz.

Kimler Kullanabilir?

Ortaokul, Lise ve Üniversitelerde okuyan veya mezun olmuş öğrenciler akreditasyon kartına sahip olabilir ve kullanabilirler.