BİRİKİM OKULLARI | Size En Yakın Ekolojik Kız Lisesi

Size En Yakın Ekolojik Kız Lisesi
14.08.2020

SİZE EN YAKIN EKOLOJİK KIZ LİSESİ

Birikim Okulları olarak çeyrek asırlık tecrübemizle geleceğin iyi ve başarılı insanlarını yetiştirmeye devam ediyoruz.

Birikim Okulları Ümraniye Kampüsümüzde 6000 m² alanda “Ekolojik Kız Lisesi” konseptimizle kız öğrenciler için nitelikli eğitim ortamları sunmaktayız. Yemyeşil bahçemizde, şehrin betonlarından uzakta öğrenmeyi keyifli bir hâle dönüştürdük.

“Hayat Denge Modeli” olarak isimlendirdiğimiz eğitim felsefemize uygun oluşturduğumuz eğitim programlarımızla ve öğrenme ortamlarımızla öğrencilerimizin nitelikli bir hayat sürmelerine, topluma faydalı üretim yapabilmelerine katkıda bulunuyoruz.

Ümraniye Kız Lisesinde öğrenciler için ne gibi imkânlar bulunmaktadır?

Bilginin verimli toprağında 6000 m² kapalı alan, STEM atölyesi, sinema ve tiyatro salonu, ekolojik eğitim alanları, sınıflara özel hobi bahçesi, kış bahçesi, 4500 m² doğal çim bahçe, yüzme havuzu ve kapalı spor salonu ile modern bir eğitim ortamı sağlıyoruz.

Öğrencilerimizin Akademik Gelişimlerine;

• » Ev Ödevi Sistemi
  • » Ortak Yazılı Sistemi
  • » Kitap Okuma Saatleri
  • » Proje Tabanlı Öğrenme
  • » Veli Akademisi Programı
  • » Sınıf Danışmanlığı Sistemi
  • » Geniş Yardımcı Kaynaklar
  • » Danışmanlık ve Rehberlik Sistemi
  • » Teknolojik Donanıma Sahip Sınıflar
  • » Disiplinler Arası Öğrenme Yaklaşımı
  • » Alanında Uzman Öğretmen Kadrosu
  • » Veli Toplantıları ve Veli Görüşmeleri
  • » Üst Düzey Düşünme Becerileri Eğitimi
  • » Öğrenme Stillerine Dayalı Öğrenme Modeli ile katkı sunuyoruz.

Sosyal Gelişim

Geniş içeriğe sahip sosyal etkinliklerimizle öğrencilerimize kendilerini ifade etme, yeteneklerini ortaya çıkarma, bu yetenekleri uygulama ve bu sayede daha mutlu olma imkânı sağlıyoruz.

Öğrencilerimizin Sosyal Gelişimlerine;

• » Drama
  • » Fidan Dikimi
  • » Bahar Senliği
  • » Kitap Fuarları
  • » Şiir Aksamları
  • » Proje Üretimi
  • » Görsel Sanatlar
  • » Birikimli Kulüpler
  • » Tiyatro, Sinema, Konser
  • » İzdüşüm Resim Yarışması
  • » Düş Gölgesi Kısa Film Yarışması
  • » Sosyal Bilimler Öğrenci Sempozyumu gibi etkinlikler ile katkı sunuyoruz.

Manevi Gelişim

Öğrencilerimizin Akademik ve Sosyal Gelişimlerine katkı sunarken onları inançlarına bağlı ve bu bağlılığın gereklerini yerine getiren; gelenek ve kültürüne sahip çıkan; vatanını, bayrağını, milletini seven, bu değerleri yasayıp geliştiren nesiller olarak yetiştiriyoruz.

Öğrencilerimizin Manevi Gelişimlerine;

• » Estetik Eğitimi
  • » Kitap Okuma Grupları
  • » Kişilik Gelişimi Programı
  • » Adabımuaşeret Eğitimi
  • » Güzel Dinim İslam Konuşmaları
  • » Hayâ Sahibi Bir Nesil Etkinlikleri
  • » Kur'an-ı Kerim, İlmihal, Akaid ve Siyer Dersleri ile katkı sunuyoruz.

Öğretme ve öğrenme heyecanımızın sürekli olması, kardeşlik ve sorumluluk duygumuzun gelişmiş olması, öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve tüm paydaşlarımızın sürekli gelişmeye katkıda bulunması bizim temel şiarımızdır.