BİRİKİM OKULLARI | KDV İndirimi Hakkında

KDV İndirimi Hakkında
07.09.2020

KDV İndirimi Hakkında

30 Ağustos 2020 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Özel Eğitim Kurumlarının eğitim ücretlerindeki KDV oranı %8’den %1’e düşürülmüştür.

KDV indirimi kapsamında bugüne kadar öğrenci kayıtlarını yaptıran velilerimize, indirimden doğan farkı iade edeceğimizi; bundan sonraki kayıtlarımız için KDV oranını %1 olarak uygulayacağımızı saygılarımızla bildiririz.

BİRİKİM UZAKTAN EĞİTİM

21 Eylül tarihi itibarıyla okullarımızın eğitim ve öğretime başlaması noktasında her türlü tedbiri en yüksek seviyede okullarımızda almış bulunmaktayız. Yüksek seviyede tedbirleri alabilen özel okulların dahi açılmaması ve uzaktan eğitime geçilmesi ihtimalinde, Milli Eğitim Bakanlığının aldığı kararlara uygun şekilde eğitim bedeli süreçlerini işleteceğimizi, her konuda olduğu gibi bu konuda da velilerimizin yanında olacağımızı bildirmekten memnuniyet duyarız.