BİRİKİM OKULLARI | Okulumda İlk Günüm

Birikim Eğitim Kurumları
Okulumda İlk Günüm
22.09.2020

Bugün benim okuldaki ilk günüm. Sabah büyük bir heyecanla uyandım. Parkta oyun oynarken sırtında çantasıyla okula giden ve akşam olunca da arkadaşlarıyla birlikte eve dönen ağabey ve ablalarımı gördükçe ben de onlar gibi olmak isterdim. Şimdi kuşlar gibi dilimde bir şarkıyla okul yolundayım. İçimde tarifsiz bir mutluluk var. Orada yeni arkadaşlarım olacak.

Okulun kapısından girerken bizi karşılayan güvenlik görevlisi ağabey ateşimizi ölçerek bir kağıda not aldı ve maskemizi taktığımız için bize teşekkür etti. Tüm arkadaşlarım da benim gibi maske takmışlardı. Okula girer girmez bizi bir sürpriz karşıladı. Daha kalem, defter tanımadan İbiş adında bizi çok güldüren biriyle tanıştım. Şimdi arkadaşlarımla birlikte sınıfımdayım. Daha ilk günden öğretmenimi çok sevdim.

Çok çabuk akşam oldu. Günün nasıl geçtiğini anlamadım. Zil çaldı ama yarın yine okula geleceğim için çok mutluyum.