BİRİKİM OKULLARI | Değerli Velilerimizin Dikkatine

Değerli Velilerimizin Dikkatine
19.11.2020

KIYMETLİ VELİMİZ

Koronavirüs tedbirleri kapsamında eğitim ve öğretim faaliyetleri 31 Aralık 2020 tarihine kadar uzaktan eğitim, yakın ilgi ve takip ile devam edecektir.

Güçlü teknik altyapımızla eğitimin uzaktan yapılacağı bu süreçte Birikim Kurumsal Sistemi (BKS) üzerinden online derslerimiz her sınıf özelinde planlanarak gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda yüz yüze eğitim planlamamız; günlük 8 ve haftada toplam 40 saatlik ders programımız, kesintisiz ve uzaktan eğitim olarak devam edecektir. Ödevlendirme ve ölçme değerlendirme süreçlerimiz de online olarak yapılacaktır.

Ayrıca Türkiye’nin eğitim ekranı Birikim TV’den yayımlanan YKS ve LGS kurslarımızla öğrencilerimizi sınava en iyi şekilde hazırlıyoruz. Alanında uzman isimleri misafir ettiğimiz Birikim Saati programımızla da veli ve öğrencilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz.

Koronavirüs salgınının bir an önce sona ermesi ve öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde okula dönmelerini temenni ediyoruz.