YEDİ GÜZEL ADAM

Bornova Birikim Okulları öğrencierimiz Yedi Güzel Adamı ziyaret ettiler

Yedi güzeL adamın iki  koca yürekli  adamı, edebiyatın güçlü kalemleri Birikim Okulları öğrencileriyle buluştular. Nuri Pakdil üstadı  evinde ziyaret eden, Rasim Özdenören Üstadı Hece yayıncılıkta ziyaret eden gençler çok heyecanlıydılar.
  Üstadların yaşlanan sadece bedenleriydi. Yürekleri ve kalemleri , sözleri hala dipdiriydi.
Belki zaman  bir ömür boyu süren tek bir andı ifade ettikleri gibi ….İşte o anlardan biriydi , öğrenciler için tarihe tanıklık edenlerle hasbihal. Bir duruştu edebiyat ama o duruşta herkesi kucaklamak sıkıca şiir mısralarında  ve hikayelerinde .Söyleşi esnasında hep vurguladığı bir şey vardı iki üstadın da dil öğrenin gençler ve okuyun …

6172 Sk. No:12 A-K Bornova / İZMİR

EGE BIRIKIM KOLEJI YEMEK MENÜSÜ