MANEVİ EĞİTİM KAMPI

Bornova Birikim Anadolu Lisesi olarak 7-8-9 Aralık tarihlerinde öğrencilerimiz ile Aydın Hedef Dağ Termal Otel'de geleneksel Manevi Eğitim Kampımızı gerçekleştirdik.

12. sınıf öğrencilerimiz için deneme sınavları ve yoğun soru çözümü yapılan kampımızda, ara sınıflardaki öğrencilerimiz ise kamplarını manevi eğitim sunumları, doğa yürüyüşleri ve eğlenceli aktivitelerle geçirdiler.

Birikim Okulları olarak öğrencilerimizin hem akademik, hem manevi gelişimlerine önem veriyor ve tüm planlamalarımızı ve etkinliklerimizi bu yönde gerçekleştiriyoruz.

6172 Sk. No:12 A-K Bornova / İZMİR

EGE BIRIKIM KOLEJI YEMEK MENÜSÜ

Birikim Okulları 1996 yılında bir grup gönüllü girişimci tarafından kurulmuştur. Aynı yıl bir ilköğretim okulu ve bir dersane eğitim-öğretim hayatına başlamıştır. Bugün 40 Okul, 17 Kampüs ile eğitim öğretim alanında hizmet vermeye, çocuklarımızın geleceklerini aydınlatmaya devam etmektedir.