MASAL ATÖLYESİ (STORY TELLING)

Her sene Birikim Okulları olarak ilkokul ve ortaokul kadememizde gerçekleştirilen ‘Masal Atölyesi’ etkinliğimizi bu sene de verimli ve keyifli bir şekilde gerçekleştirdik.5. ve 6. Sınıflarimizin her şubesi bir saat olmak üzere eğitimcimiz Vicky Burton ile buluştular.Eğitimcimiz öncelikle ilgili masalı akıllı tahtamızda görselleriyle birlikte sınıfa anlattı,masal içinde geçen kelimeleri akılda kalıcı bir şekilde tekrar etti.Masal sonunda soru cevap etkinliği yaparak konunun tam olarak anlaşılmasını sağladı .Etkinliğimiz verimli ,eğitici olduğu kadar keyifli de geçti,çünkü yaşımız ne olursa olsun masallar hep ilgimizi çeker.Eğitimcimize ve değerli öğrencilerimize emeklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

6172 Sk. No:12 A-K Bornova / İZMİR

EGE BIRIKIM KOLEJI YEMEK MENÜSÜ

Birikim Okulları 1996 yılında bir grup gönüllü girişimci tarafından kurulmuştur. Aynı yıl bir ilköğretim okulu ve bir dersane eğitim-öğretim hayatına başlamıştır. Bugün 40 Okul, 17 Kampüs ile eğitim öğretim alanında hizmet vermeye, çocuklarımızın geleceklerini aydınlatmaya devam etmektedir.