ECDADINI BİLEN NESİLLER

Bir karış dahi olsa vatan toprağını satmam, zira bu vatan bana değil milletime aittir. Milletim de bu toprakları ancak aldığı fiyata verir. Çünkü bu topraklar kanla alınmıştır, kanla verilir! Abdulhamit Han

6 yy hüküm sürmüş ve 3 kıtaya egemen olmuş DEVLET-İ ALİYYE’Yİ anlamak ve ecdadını bilen nesiller yetiştirmek amacıyla 7. Sınıf öğrencilerinin katkılarıyla OSMANLI PADİŞAH SERGİSİ düzenlendi. Her öğrenci konu kazanımı olarak bir padişahı araştırarak proje ödevini hazırladı. Osmanlı tatları, kıyafetleri ve mehter marşı eşliğinde hazırlanan sergi öğrencilerin yoğun ilgisiyle son buldu.

6172 Sk. No:12 A-K Bornova / İZMİR

EGE BIRIKIM KOLEJI YEMEK MENÜSÜ

Birikim Okulları 1996 yılında bir grup gönüllü girişimci tarafından kurulmuştur. Aynı yıl bir ilköğretim okulu ve bir dersane eğitim-öğretim hayatına başlamıştır. Bugün 40 Okul, 17 Kampüs ile eğitim öğretim alanında hizmet vermeye, çocuklarımızın geleceklerini aydınlatmaya devam etmektedir.