MAKEDONYA KARDEŞ OKUL KERMESİ

KARDEŞLİK SINIR TANIMAZ….

Muhacirler kaybedilmiş topraklarımızın milli hatıralarıdır denildi , birlik ve beraberliğin temsili olarak   Makedonya dan İzmir’e heyecanla ve umutla birçok el uzatıldı .

Milletimizin Kadim geçmişinde defalarca olduğu gibi bir ve beraber olmanın muhteşem örnekliği  bir kez daha Birikim Okulları olarak  yaşatıldı.Tarihe ismini altın harflerle yazdıran bu millet toprak olarak ayrı yerlerde yaşasalar da  dil , din tarih olarak aynı kültürü yaşatıyor.Bu sebeple milli şuur hafızalarda hep diri kalıyor.

Bornova Birikim Okulları   öğrenci ve velilerin katkısı ile güzel bir kermes hazırlanıldı.  Toplanan yardımlar ile Makedonya’nın Koloçan köyünde ki kardeş okula gönderildi.Balkan müzikleri eşliğinde öğrenciler  milli bir atmosfer içinde yüreklerinde ki gururla  yürüttükleri kermeste duygusal görüntülerde yaşandı. Ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile kermes sona erdi.

6172 Sk. No:12 A-K Bornova / İZMİR

EGE BIRIKIM KOLEJI YEMEK MENÜSÜ

Birikim Okulları 1996 yılında bir grup gönüllü girişimci tarafından kurulmuştur. Aynı yıl bir ilköğretim okulu ve bir dersane eğitim-öğretim hayatına başlamıştır. Bugün 40 Okul, 17 Kampüs ile eğitim öğretim alanında hizmet vermeye, çocuklarımızın geleceklerini aydınlatmaya devam etmektedir.