İslami Bilimler Müzesi Gezisi

Coğrafya zümresinin öncülüğünde öğrencilerimizin İslam,bilim ve teknoloji tarihi ile ilgili bilgi almaları; İslam coğrafyasında bilimin geçmişten günümüze nasıl ilerlediğini görmeleri ve yapılan icatları, bilimsel çalışmaları yakından görmeleri amacıyla 9. sınıf öğrencilerimizle İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesine gezi düzenledik.Katkılarından dolayı coğrafya öğretmenimiz Yıldız Güner'e teşekkür ederiz.

Etiketler:  Müze,Gezi,İslami Bilimler

Bahçelievler Mah. E-5 Yanyol Caddesi No:12 Pendik/İstanbul

PENDIK BIRIKIM ANADOLU SAĞLıK MESLEK LISESI YEMEK MENÜSÜ

Birikim Okulları 1996 yılında bir grup gönüllü girişimci tarafından kurulmuştur. Aynı yıl bir ilköğretim okulu ve bir dersane eğitim-öğretim hayatına başlamıştır. Bugün 40 Okul, 17 Kampüs ile eğitim öğretim alanında hizmet vermeye, çocuklarımızın geleceklerini aydınlatmaya devam etmektedir.