Turkcell Diyalog Müzesi Gezisi

Eğer kalp hakikati görmüyor ve duymuyorsa gözün gördüğü, kulağın duyduğu anlamsızdır.Dünya, insana işte o zaman karanlıktır. Unutulmamalıdır ki hepimiz birer engelli adayıyız ve bunun bilincinde olmalıyız.Bizler de öğrencilerimizde bu bilinci artırmak maksadıyla Turkcell Diyalog Müzesine bir gezi gerçekleştirdik ve anladık ki asıl önemli olan önyargılardan kurtulmakmış. Bu deneyimi öğrencilerimize yaşatan ve onlara empati duygusunu hissettiren felsefe grubu öğretmenimiz Nurcan Eraslan'a teşekkür ederiz.

Etiketler:  Müze,Gezi

Bahçelievler Mah. E-5 Yanyol Caddesi No:12 Pendik/İstanbul

PENDIK BIRIKIM ANADOLU SAĞLıK MESLEK LISESI YEMEK MENÜSÜ

Birikim Okulları 1996 yılında bir grup gönüllü girişimci tarafından kurulmuştur. Aynı yıl bir ilköğretim okulu ve bir dersane eğitim-öğretim hayatına başlamıştır. Bugün 40 Okul, 17 Kampüs ile eğitim öğretim alanında hizmet vermeye, çocuklarımızın geleceklerini aydınlatmaya devam etmektedir.