Tuzla Şelale Park Gezisi

9 ve 11.sınıf öğrecilerimizle kimya zümresi olarak Tuzla Şelale park gözlem evi ve planetaryum gezisi düzenlendi. Gök cisimlerini,güneş sistemlerini ve uzaydan dünyamıza gelen ışınları daha iyi gözlemlenme şansı elde edildi.Planetaryum sitemleri için özel video gösterimi yapıldı.Etkinliğimize katkılarından dolayı Kimya öğretmenimiz Duygu KAPISIZ ‘a ve destekleri için Beden eğitimi öğretmenimiz Zozan BUĞANLI Biyoloji öğretmenimiz Sinan AYDIN'a teşekkür ediyoruz.

Etiketler:  Gezi,Şelale Park

Bahçelievler Mah. E-5 Yanyol Caddesi No:12 Pendik/İstanbul

PENDIK BIRIKIM ANADOLU SAĞLıK MESLEK LISESI YEMEK MENÜSÜ

Birikim Okulları 1996 yılında bir grup gönüllü girişimci tarafından kurulmuştur. Aynı yıl bir ilköğretim okulu ve bir dersane eğitim-öğretim hayatına başlamıştır. Bugün 40 Okul, 17 Kampüs ile eğitim öğretim alanında hizmet vermeye, çocuklarımızın geleceklerini aydınlatmaya devam etmektedir.