Hücre İnceleme

Özel Pendik Birikim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimiz; biyoloji öğretmeni Sinan Aydın, meslek dersleri öğretmeni Fatma Karakoç, müdürümüz Gökhan Akdeniz'in katılımıylakas, sinir ve bitki hücrelerini incelediler.Hocalarımız normal olmayan dokulardan uterus,mesane kanser dokusu ve karsinomların yapısını inceleyen öğrencilerimize geleceğin araştırmacı bilim insanları olmaları için kapı açıp yollarına ışık tutttular.Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik eder; geleceğin bilim insanları olma yolunda, kendilerine başarılar dileriz.

Etiketler:  Hücre inceleme

Bahçelievler Mah. E-5 Yanyol Caddesi No:12 Pendik/İstanbul

PENDIK BIRIKIM ANADOLU SAĞLıK MESLEK LISESI YEMEK MENÜSÜ

Birikim Okulları 1996 yılında bir grup gönüllü girişimci tarafından kurulmuştur. Aynı yıl bir ilköğretim okulu ve bir dersane eğitim-öğretim hayatına başlamıştır. Bugün 40 Okul, 17 Kampüs ile eğitim öğretim alanında hizmet vermeye, çocuklarımızın geleceklerini aydınlatmaya devam etmektedir.