11.Sınıf YKS Tanıtım Semineri

11.sınıf sağlık meslek lisesi öğrencilerimize Okul rehber öğretmenimiz Esra PUSTİ tarafından YKS tanıtım semineri yapıldı.Seminerde yeni sistemin mesleki eğitim açısından getirdiği yenilikler üzerinde durularak öğrencilerin mesleki eğitimlerine yükseköğretimde devam etmeleri için ne gibi çalışmalar yapmaları gerektiği konusunda açıklamalar yapıldı.Seminer sonunda öğrencilerin YKS hakkındaki soruları cevaplandı..

Etiketler:  YKS,Seminer,Tanıtım,11.Sınıf

Bahçelievler Mah. E-5 Yanyol Caddesi No:12 Pendik/İstanbul

PENDIK BIRIKIM ANADOLU SAĞLıK MESLEK LISESI YEMEK MENÜSÜ

Birikim Okulları 1996 yılında bir grup gönüllü girişimci tarafından kurulmuştur. Aynı yıl bir ilköğretim okulu ve bir dersane eğitim-öğretim hayatına başlamıştır. Bugün 40 Okul, 17 Kampüs ile eğitim öğretim alanında hizmet vermeye, çocuklarımızın geleceklerini aydınlatmaya devam etmektedir.