Birikim’ de Seyyar Kütüphane

Pendik Birikim İngilizce bölümü olarak çocukların ilgisini İngilizceye çekmek ve İngilizce kitap alışkanlığı kazandırmak için “Seyyar Kütüphane” oluşturduk. Bunun neticesinde bir yarışma düzenlenecek. Bu yarışmada en iyi hikâye anlatan, en iyi kitap kapağı çizen ve en fazla kitap okuyan çocuklarımız ödüllendirilecekler. Böylelikle de,  yetenekli çocuklarımızı tespit ederek masal atölyemizde çocuklarımızın tecrübe kazanmalarına yardımcı olmaktır.

Kaynarca Mahallesi, Aydınlı Yolu Cd No:112, 34890 Pendik/İstanbul

TEL :