Eğitimde Çevrenin ve Ailenin Önemi

Altıncı sınıf öğrencilerimizle sınıf içerisinde “Eğitimde Çevrenin ve Ailenin Önemi” konulu münazara etkinliğini gerçekleştirdik. Münazarayı öğrenciler arasından oluşturduğumuz iki grup gerçekleştirdi. Grup sözcüleri arkadaşlarını ve savunacakları düşünceyi açıkladı. Konuşmacılar düşüncelerini konuşma kurallarına uygun bir biçimde jüri önünde tartıştı. Sonunda da jüri düşüncesini en iyi savunan grubu belirledi. Bu etkinlikle öğrencilerimizin konuşma becerilerini geliştirip farklı konular üzerinde fikir üretme ve kendi fikrini savunma becerisi kazandırdık.

Kaynarca Mahallesi, Aydınlı Yolu Cd No:112, 34890 Pendik/İstanbul

TEL :