Pİ GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

Pi sayısı, bir dairenin çevresinin çapına bölümü ile elde edilen matematik sabiti olarak bilinir ve sayısal değeri 3,14’ tür.

14 Mart “Dünya Pi Günü” olarak matematik tutkunları tarafından kabul edilir ve farklı etkinliklerle kutlanır.

Bizde Pendik Birikim Koleji olarak öğrencilerimizin matematiğe olan ilgilerini artırmak amacıyla bu özel günü farklı etkinliklerle kutladık.

Sekizinci sınıf öğrencilerimizin evlerinde büyük emekler vererek hazırladıkları birbirinden leziz kek, börek, sarma, pasta vb. yiyecekleri afiyetle yedik. Bu güne özel hazırlattığımız anahtarlıkları öğrencilerimize hediye ederken günün önemini de vurgulamış olduk.

Kaynarca Mahallesi, Aydınlı Yolu Cd No:112, 34890 Pendik/İstanbul

TEL :