İnternette Bilinç Semineri

Birikim Okulları olarak çağımızın en büyük sorunlarından biri olan teknoloji ve oyun bağımlılığı, bilişim güvenliği konularını öğrencilerimize farklı açılardan gösterebilmek adına  “İnternette Bilinç Semineri” mizi gerçekleştirdik. Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi, Dijital Hayat Akademisi Kurucusu ve C.Ph.D. Bilgisayar Mühendisi Sayın Bilal EREN öğrencilerimizin teknoloji başında nelere dikkat etmesi gerektiği konusunda çok önemli mesajlar verdi. Teknoloji başında “uyanık olmamızı, kimseye özel bilgilerimizi paylaşmamızı ve teknoloji başında geçirdiğimiz süreyi faydalı işlerle değerlendirmemiz gerektiği” şeklindeki mesajları seminerin öne çıkan mesajlarıydı. Katılımlarıyla öğrencilerimize çok faydalı olduğunu düşündüğümüz Sayın Bilal EREN’ e teşekkürlerimizi iletirken, öğrencilerimizden de bu faydalı bilgileri mutlaka hayata geçirmeleri gerektiğini bir kez daha hatırlatırız.

Etiketler:  İnternet,Bilinç,Seminer

Kaynarca Mahallesi, Aydınlı Yolu Cd No:112, 34890 Pendik/İstanbul

PENDIK BIRIKIM KOLEJI YEMEK MENÜSÜ

Birikim Okulları 1996 yılında bir grup gönüllü girişimci tarafından kurulmuştur. Aynı yıl bir ilköğretim okulu ve bir dersane eğitim-öğretim hayatına başlamıştır. Bugün 40 Okul, 17 Kampüs ile eğitim öğretim alanında hizmet vermeye, çocuklarımızın geleceklerini aydınlatmaya devam etmektedir.