Toprak Kokan Nesiller

TOPRAK KOKAN NESİLLER!

Burası Pendik Birikim Anaokulu, Pendik İlçesinde şirin bir okul. Yeniliğe açık, bilgiye inanan, doğaya saygılı, toprağa değer veren öğrencilere sahip. Bu öğrenciler kimi zaman bahçede çeşitli aktivitelerle doğayı yaşayarak öğrenecek. Kimi zaman da toprakla bütünleşip üretimin tadına varacak, toprak ve tarımın felsefesini benimseyecek. Sağlıklı beslenme konusunda bilinçlenecek ve çevreyi korumanın önemini anlayacak.  Yetiştirdikleri çiçek, meyve veya sebze topraktan çıkan ne olursa olsun, bunların büyüdüğünü ve filiz verdiğini görmek, onları daha üretken, daha kendine özgüvenli hale getirecek. Minicik ellerle yetiştirilen maydanoz, roka ve taze soğanlarımızın büyüdüklerini görmeyi ve tadına bakmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Etiketler:  toprak,doğa,dost

Kaynarca Mahallesi, Aydınlı Yolu Cd No:112, 34890 Pendik/İstanbul

PENDIK BIRIKIM KOLEJI YEMEK MENÜSÜ

Birikim Okulları 1996 yılında bir grup gönüllü girişimci tarafından kurulmuştur. Aynı yıl bir ilköğretim okulu ve bir dersane eğitim-öğretim hayatına başlamıştır. Bugün 40 Okul, 17 Kampüs ile eğitim öğretim alanında hizmet vermeye, çocuklarımızın geleceklerini aydınlatmaya devam etmektedir.