Çanakkale Ruhunu Kuşandık!

Çanakkale Zaferi’nin 104. yılında tarihe eşsiz bir kahramanlık destanı bırakan şehitlerimiz ve gazilerimiz Pendik Birikim Kolejimizin “ilkokul, ortaokul ve lise” öğrencilerimizin organize ettiği “Çanakkale Şehitlerini Anma Programı’nda” dualar ile anıldı.
Okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen “Çanakkale Şehitlerini Anma Programı” Kuran-ı Kerim tilaveti ve Okul Müdürümüz Rasim Karagül’ün açılış konuşmasıyla başladı. Okul müdürümüz Rasim Karagül “Zaferin büyüklüğü, savaşın çetinliği ile ölçülür. Türkler, Çanakkale’yi zorlayan çağının en ileri tekniğine sahip güçler karşısına adeta bir kale gibi dikilmişlerdir. Bizlere bıraktıkları bu aziz vatana sahip çıkacağız ve çok çalışacağız.” diyerek konuşmasını tamamladı. Sunuculuğunu okulumuz Öğrencilerimizden Furkan Ekşi ve Zeynep Aktaş’ın yaptığı program, öğrencilerimiz Zeynep Rana Akbulut ve Melek Nur Göktaş’ın “ezbere” okudukları İstiklal Marşı , Ertuğrul Hamza’nın “Günün Anlam ve Önemine” dair konuşmasıyla devam eden program, Ayşe Karagül, Muhammet Fatih Yavuz, Beyza Yılmaz, Hatice Nüveyba Gökel,Eda Kabak ve Elif Şevval Vural’ın okudukları şiir, mektup ve hikayelerle renk kazanan program okulumuzun korosunun sahnelediği oratoryo ile sona erdi.

Etiketler:  çanakkale,birikim

Kaynarca Mahallesi, Aydınlı Yolu Cd No:112, 34890 Pendik/İstanbul

PENDIK BIRIKIM KOLEJI YEMEK MENÜSÜ

Birikim Okulları 1996 yılında bir grup gönüllü girişimci tarafından kurulmuştur. Aynı yıl bir ilköğretim okulu ve bir dersane eğitim-öğretim hayatına başlamıştır. Bugün 40 Okul, 17 Kampüs ile eğitim öğretim alanında hizmet vermeye, çocuklarımızın geleceklerini aydınlatmaya devam etmektedir.