English Camp

Pendik Birikim Koleji olarak İngilizce eğitimini okul hatta il sınırları dışına taşımaya devam ediyoruz. Artık geleneksel hale getirdiğimiz ve öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği ‘English Camp’ etkinliğimiz 5,6 ve 7. sınıf öğrencilerimizin katılımları ile Yalova’da bir tatil köyünde gerçekleştirildi. Deneyimli İngilizce öğretmenlerimizin yönetiminde, öğrencilerin yoğun bir şekilde İngilizceye maruz kaldıkları ve aktif bir şekilde dili kullanabilmelerine imkân sağlayan ortamlar oluşturuldu. Kamp programı dâhilinde birçok etkinlik keyifli bir şekilde gerçekleştirildi. Öğrencilerin kamp boyunca verimli ve eğlenceli vakit geçirdikleri gözlendi.

Etiketler:  english,camp,rizom

Kaynarca Mahallesi, Aydınlı Yolu Cd No:112, 34890 Pendik/İstanbul

PENDIK BIRIKIM KOLEJI YEMEK MENÜSÜ

Birikim Okulları 1996 yılında bir grup gönüllü girişimci tarafından kurulmuştur. Aynı yıl bir ilköğretim okulu ve bir dersane eğitim-öğretim hayatına başlamıştır. Bugün 40 Okul, 17 Kampüs ile eğitim öğretim alanında hizmet vermeye, çocuklarımızın geleceklerini aydınlatmaya devam etmektedir.