Oyuncak Atölyesi

Oyuncak Atölyesi Etkinliği

“Ahşabın gözyaşlarını silip oyuncağa çeviren ahşap dostu.” Böyle tanıttı Muzaffer hocamız kendini. Bizde 2. sınıflar olarak ahşabın gözyaşlarını silmek için kolları sıvadık. Ahşap dostunun yönlendirmeleriyle bize verilmiş olan oyuncak parçalarını dilediğimiz gibi boyamaya başladık. Daha sonra boyadığımız oyuncakların parçalarını birleştirerek, günümüz oyuncaklarından çok uzak, her parçası emek kokan oyuncaklar elde ettik. Böylelikle kıyıda, köşede kalmış ahşap parçalarından neler yapılabileceğini görmüş olduk.

Etiketler:  oyuncak, atölye, birikim

Kaynarca Mahallesi, Aydınlı Yolu Cd No:112, 34890 Pendik/İstanbul

PENDIK BIRIKIM KOLEJI YEMEK MENÜSÜ

Birikim Okulları 1996 yılında bir grup gönüllü girişimci tarafından kurulmuştur. Aynı yıl bir ilköğretim okulu ve bir dersane eğitim-öğretim hayatına başlamıştır. Bugün 40 Okul, 17 Kampüs ile eğitim öğretim alanında hizmet vermeye, çocuklarımızın geleceklerini aydınlatmaya devam etmektedir.