Pendik Birikim Bursa' da

Bursa Tarih ve Kültür Gezimizi Yaptık

İlkokul öğrencilerimiz ve velilerimizle Bursa'da keyifli bir hafta sonu geçirdik.
Cumalıkızık köyündeki kahvaltının ardından tarihi köy gezisi, Emirsultan, Ulucami, Kozahan, Kapalı çarşı, Tophane, Osman Gazi ve Orhan Gazi Türbelerini ziyaret ettik. Rehberimizin anlatımıyla Bursa’nın tarihi ve eşsiz güzelliklerini daha yakından görme imkânımız oldu. Gezimizde bizlere eşlik eden değerli velilerimize teşekkür ederiz.

Etiketler:  Birikim,Bursa,Gezi

Kaynarca Mahallesi, Aydınlı Yolu Cd No:112, 34890 Pendik/İstanbul

PENDIK BIRIKIM KOLEJI YEMEK MENÜSÜ

Birikim Okulları 1996 yılında bir grup gönüllü girişimci tarafından kurulmuştur. Aynı yıl bir ilköğretim okulu ve bir dersane eğitim-öğretim hayatına başlamıştır. Bugün 40 Okul, 17 Kampüs ile eğitim öğretim alanında hizmet vermeye, çocuklarımızın geleceklerini aydınlatmaya devam etmektedir.